23.1.07 - (0)


Is het al weer dinsdag?

1. (-) Säkert - Vi Kommer Att Dö Samtidigt
Säkert is het nieuwe Zweedstalige project van Annika Norlin a.k.a Hello Saferide. Muzikaal is er weinig verschil, alleen verstaan we er minder van (het refrein gaat iets van 'we zullen tegelijkertijd overlijden, jij en ik'). Nu maar hopen dat dit niet betekent dat ze een internationale carriere opgeeft en dat haar optreden op het jongstleden Eurosonic-festival haar enige Nederlandse blijkt te zijn geweest.

2. (-) Lily Allen - STH LDN (Wrongtom RMX)
Een Stereo Top 5 is blijkbaar niet compleet zonder z'n eigen Lily Allen-remix. DJ Wrongtom gooit er gewoon een emmer dancehall-cliche's - sirenes, veel, heelveel echo - overheen.

3. (-) Butcher Boy - Girls Make Me Sick
Schotse Smiths meets Northern Soul indiepop. Voorproefje van hun in Maart, op How Does It Feel To Be Loved?, te verschijnen debuutalbum. Die baslijn! Die drummer! Die afgemeten gitaarstootjes!

4. (1) The Hold Steady - Girls Like Status
Win bij de Nieuwe Revue kaarten voor hun concert van 10 februari in de Paradiso.

5. (-) Ercola ft. Annie - Follow Me
Behoorlijke house-y nieuwe track van de Noorse popprinses. Ze is dan ook slechts featuring. We zullen het voor het moment mee moeten doen. Ercola is een van die Finse mensen, van And The Lefthanded, die ook Anniemal meeproduceerde.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics