2.1.07 - (0)


Of Montreal - Du Og Meg
Dat is Jij En Ik in, denk ik, het Noors. Nu eens géén Zweeds in ieder geval. Of het Bokmål of Nynorsk is, hou je van me te goed. Het liedje gaat over een meisje dat verliefd wordt op een jongen uit een evil empire aan de overkant van de oceaan. Waarschijnlijk Noorwegen dus. Dit is overigens géén track van Of Montreal's binnenkort te verschijnen nieuwe album Missing Fauna, Are You The Destroyer? - hier al te beluisteren - maar van de ongeveer tegelijkertijd te releasen tour- en postorder only ep Icons, Abstract Thee.

Ik hoorde vanmorgen trouwens Morrissey's I Have Forgiven You Jesus in de Albert Heijn. Het duurde even voordat ik het door had. Geen idee of het onbewuste bescherming tegen ongewenste blootstelling aan de wekere delen uit het oeuvre van Whitney Houston en Billy Ocean is, maar supermarktmuziek weet ik redelijk te verdringen. En het is ook de zo ongeveer de laatste plek waar je Morrissey - and why did you stick me in self deprecating bones and skin - verwacht te horen. Heb een paar keer extra het gangpad met broodbeleg op en neer gelopen om van het moment te genieten.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics