11.2.07 - (0)


1. (-) Future Pilot AKA - Eyes Of Love
Herinner je je die Avalanches-remix van dat Belle & Sebastian nummer van een paar jaar geleden nog? Ik ook niet. Maar zó had dat dus moeten klinken. Zelden klonken twee square pegs (Stuart Murdoch & Sarah Martin) in één round hole (2 Tone popreggae op z'n allerspeelst) zo aangenaam. En Belle & Sebastian moet op de volgende plaat gewoon in élk nummer een echoënde toaster een coupletje laten doen.

2. (re) Säkert - Vi Kommer Att Dö Samtidigt3. (-) Avril Lavigne - Girlfriend
Ik droom altijd nog van de mogelijkheid om ooit eens ergens een dj-set te kunnen doen met alléén maar Kelly Clarkson en Lillix en Puffy AmiYumi, afgewisseld met hier en daar een Primitives of Transvision Vamp of ouwe Bangles of iets van Celebrity Skin van Hole.

4. (3) Butcher Boy - Girls Make Me Sick5. (1) The Hold Steady - Girls Like Status
Deze speelden ze dus niet, maar verder was het perfect afgelopen zaterdag in de bovenzaal van de Paradiso. De Hold Steady líve is alsof je naar virtual reality karaoke uitvoering van Bruce Springsteen in concert van ergens eind jaren zeventig staat te kijken. Het idee is dus dat je je als nerdige rockliefheber - bril, paar kilootjes te veel, voorzichtig wijkende haargrens, enthousiaste doch houterige motoriek - in een soort van supersonisch pak kan hijsen en dat je dan gewoon Broes bent en dat je al je zweterige rock'n'rollclichefantasieën kunt beleven. Misschien bestaat het al in Japan en als dat niet het geval is, zou het zo snel mogelijk uitgevonden moeten worden want het ziet er uit alsof het fantastisch leuk om te doen is.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics