10.7.08 - (0)


Tot op heden is er van de voorbereidingen voor Lounge On The Farm nog niet zo veel terecht gekomen. Ik heb een kaartje gekocht. Dat dan nog net wel. En vorig weekend heb ik zo nu en dan wat van Glastonbury op de BBC gekeken zodat ik een beetje een feel kon krijgen van hoe er nou aan toe gaat op zo'n Engels festival. Logistiek valt er eerlijk gezegd ook niet zo veel voor te bereiden. Er gaat niet gekampeerd worden. Het festival vindt hier net buiten de stad plaats en het plan is om gewoon op de fiets heen en weer te gaan. Maar alhoewel het morgen (vrijdag) allemaal al loos gaat moet ik bekennen dat ik niet meer dan een achteloze blik op de line-up heb geworpen. Ik weet dat ik graag Los Campesinos! wil zien omdat ik er van overtuigd ben dat hun tomeloze energie op het podium stukken beter tot z'n recht komt dan op het toch wat tegenvallende want stuurloze album. Ik weet dat ik vooraan wil gaan staan bij Those Dancing Days want die zijn Zweeds en pop. De Black Kids komen en dat debuutalbum klonk op het eerste gehoor érg aanstekelijk. Gladder dan die ep maar het stond de liedjes wel. Kevin Rowland van Dexy's Midnight Runners gaat plaatjes draaien. Tom Hingley van vroeger van de Inspiral Carpets staat ergens in de Folktent. Er is, zeker voor een festival zo ver weg in de provincie als dit, een behoorlijk aanbod aan hiphop en andere stadse klanken: Cadence Weapon, Toddla T, DJ Format. Ben ook erg benieuwd naar Micachu, vooral omdat ik niet weet wat ik wat ik moet verwachten. Klik het bovenstaande plaatje om haar Filthy Friends mixtape (vol post-Lily Allen-achtige post-grime post-moderne knutselpop) te downloaden. En als klap op de vuurpijl lijk ik het 'laarzen kopen' van bovenaan m'n to do-lijstje te kunnen vervangen door 'zonnebrand halen' want de vooruitzichten gaan er ook steeds beter uitzien.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics