26.5.10 - (0)
Toen ik I Heart California van Admiral Radley voor het eerst hoorde dacht ik, wow, dat klinkt wel heel érg als Grandaddy. Vervolgens las ik ergens zonder goed op te letten dat er mensen (van vroeger?) van Earlimart in dit nieuwe bandje zitten en ik dacht, hm, ik kan me herinneren dat die inderdaad wel een beetje als Grandaddy klonken. En toen ik later nog eens beter las en zag dat ook Jason Lytle bij Admiral Radley betrokken is concludeerde ik, ah, vandáár dat dit zo ongelooflijk als Grandaddy klinkt. Het nummer - inclusief die typische knorrende synthesizers en hijgerige zang dus - is tegen inlevering van je e-mail-adres hier te downloaden.


nieuwsbriefinschrijf
pining for the fjords
gigposters
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

club le pop
gert verbeek
job de wit
kicking the habit
polderlicht
spex
subbacultcha
toekomst hervonden

blogger statistics