9.5.11 - (0)

Onverwacht gebruik van de toevoeging (Radio Edit) in deze versie van Bill Wells & Aidan Moffat's The Copper Top. Het is me onduidelijk waarom deze uitvoering wel geschikt zou zijn voor de Hilversum 3's van deze wereld. Hij is, heb ik net eigenhandig berekend, een minuutje korter dan hoe hij op het album staat - het intro is korter - maar ik kan me nog steeds moeilijk voorstellen dat ik hem, al dan niet vals meegefloten door diverse handwerklieden, van een willekeurige bouwsteiger ga horen schallen. Redelijk uniek voor het oeuvre van de vroegere Arab Strap-vocalist was er ook geen sprake van enig onwegvoeglijk taalgebruik dat eventueel weggepiept hoefde te worden om de tere oortjes van de (vooral anglo-amerikaanse) luisteraar te beschermen. Misschien is het ironie. (mp3, bron)


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics