23.2.15 - (0)

Over radio gesproken. Ik keer vanavond weer terug bij een ouwe liefde: de lokale omroep. De lokaliteit is in de jaren overigens wel een beetje veranderd. Bescheiden beginnend in Uitgeest daarna meteen internationaal om vervolgens (via het verder niet echt lokale 3voor12) te belanden in de Amsterdamse ether voor Radio Mortale is nu, 7 jaar later, noord-west London mijn buurt en ga ik m'n ding doen op KtoKradio - community radio voor het gebied tussen/rondom Kilburn en Kensal maar overal ter wereld online te beluisteren. Ik geloof dat ze niet eens een echte frequentie hebben. Opvallend genoeg is m'n tijdslot na al die tijd wel weer ongeveer dezelfde: maandagavond van 8 tot 10 (lokale tijd). Maandelijks, om te beginnen in ieder geval. Eerst even kijken of ik het nog kan met die schuiven en knopjes. Als het goed is, komt het na afloop ook op Mixcloud ter achterafbeluistering. Ik zal deze post wel even bijwerken met de correcte link als het zo ver is (en ik me niet al te veel schaam voor hoe de uitzending liep en m'n accent enzo). In de tussentijd heb ik wel alvast een Facebook-pagina gemaakt want dat hoort vandaag de dag. Oh ja, het programma noem ik Pop Muzik omdat ik van plan ben popmuziek te draaien.

Update: geen Mixcloud-link. De computer die de uitzending online zou moeten streamen - en opnam - crashte na een minuut of twintig en de studiomanager had de inloggegevens niet dus daarmee was het ook meteen over. Sowieso was het daar met voorsprong de meest krakkemikkige studio-opstelling die ik in m'n, zie boven, niet geringe radiocarrière heb gezien. Van schrik ging het Nederlandse accent van m'n Engels ook meteen een paar graadjes in de plus. Misschien maar beter dat dit alles niet voor het nageslacht bewaard is. Volgende maand beter.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics