6.6.15 - (0)

Links voor op zaterdag:

Mooi lang stuk over Bill Fay door Will Sheff van Okkervil River. (Die site, the Talk House, gaat uit van het idee dat collega-muzikanten interessantere dingen te zeggen over muziek dan anderen, gewone stervelingen zoals jij en ik. Maar lijkt vooral het omgekeerde te laten zien. Ik heb het een tijdje geprobeerd te volgen maar ik vond de stukken in de regel tergend saai. Dit verhaal van Sheff is een uitzondering. Maar ik denk dat dat minder te maken heeft met het feit dat hij zelf in een bandje speelt dan met z'n religieuze achtergrond en, gewoon, dat hij een goed stel oren heeft en slim over muziek kan schrijven. Sterker nog, het enige stukje waarin hij zijn eigen ervaringen als muzikant aanhaalt lijkt er nogal met de haren bijgesleept).

Uitgebreide cover story over Skepta in (en op de site van) Fader. Er is trouwens ook net een remix verschenen van z'n hit Shutdown met daarop een rap van Idris Elba (the Wire, Luther).

De eerder dit jaar geïntroduceerde pay wall om de podcasts van Bret Easton Ellis was blijkbaar geen succes want alle afleveringen, ook de meest recente, zijn inmiddels gewoon weer gratis down te loaden en te beluisteren. Ik heb altijd een achterstand qua nog niet geluisterde podcasts dus ik ben er zelf nog niet aan toe gekomen maar vooral die met Ariel Pink en Molly Ringwald lijken me de moeite waard.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics