24.6.15 - (0)

Afgelopen maandag was het weer de vierde maandag van de maand en dus tijd voor een kersverse aflevering van Pop Muzik op K2K Radio. Net als vorige maand was ik zelf overigens verhinderd - mijn excuus deze keer was een optreden van Reigning Sound in de 100 Club; was érg goed - maar ik had wederom thuis, achter m'n laptop van te voren een uitzending in elkaar geknipt en geplakt en naar de radio gemaild zodat het ingepland kon worden ter uitzending. Ik heb dus niet kunnen checken of dat gelukt is en in principe maakt dat weinig uit want de meeste luisteraars zullen toch gewoon achteraf via de mixcloud luisteren maar een vast uitzendtijdstip met een aftellende klok en een rood licht dat aangaat als je de eerste schuif op precies het hele uur open doet, dat hoort erbij. Als ik één ding geleerd heb van al die jaren lokale radio maken is dat 'doen alsof' heel belangrijk is. Hopelijk zit ik volgende maand - 27 juli, ik zal het zelf ook al vast in de agenda zetten - gewoon weer live in de studio tussen 8 en 10 (lokale Londonse tijd).pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics