13.6.15 - (0)

(Youtube-)links voor op zaterdag:

The Delian Mode: documentaire (25minuten) uit 2009 over Delia Derbyshire, bekend van de BBC Radiophonic Workshop en, vooral, de herkenningstune van Dr. Who. Met onder andere Sonic Boom, Ann Shenton van Add N to (X) en Adrian Utley van Portishead in de rol van talking heads.

In het kader van de actuele tentoonstelling van Agnes Martin in het Tate Modern maakte Actress muziek bij een kort road trip filmpje (2minuten) geïnspireerd door het werk van Martin en haar verhuizing van New York naar New Mexico. (De tentoonstelling zelf staat nog op m'n to do-lijstje maar ik was dit weekend bijvoorbeeld al naar een tentoonstelling met nieuw werk van - de van de hoes van die Blur Best Of bekende - Julian Opie én naar de Gagosian Gallery waar Richard Prince zonder toestemming foto's van de Instagram van bijvoorbeeld Sky Ferreira en Nikki Sixx plukt, opblaast en dan voor plusminus $90.000 per stuk aan de man brengt. Kortom, er valt hier genoeg te doen op cultureel gebied en ik ben er dus nog niet aan toegekomen).

Punk/reggae-dj Don Letts neemt een persoonlijke duik (18minuten) in de platencollectie van John Peel.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics