28.8.15 - (3)

Het is niet meer echt van deze tijd he, dat webloggen? Geeft verder niet maar ik lijk vooral iets harder m'n best doen dan vroeger te doen om De Eventueel Geïnteresseerde Lezer te bereiken. De activiteiten op Stereo zijn op diverse manieren bij te houden. Dit blog heeft een rss-feed, zit op Twitter en Facebook maar ik kan begrijpen dat dat respectievelijk iets te technisch, iets te veel ruis en iets te veel volgens de grillen van Dhr. Zuckenberg is. Daarom heb ik een nieuwe manier toegevoegd om op de hoogte te blijven: een nieuwsbrief. Yep, Stereo gaat gewoon keihard terug in de tijd (voordat het een weblog was, was Stereo een muziekzine met albumrecensies enzo via e-mail). Het is echt bedoeld als extra alternatief voor de andere genoemde manieren om bij te blijven. Het plan is simpelweg om om de zoveel tijd een mail de deur uit te doen met daarin links naar alle recente posts op deze website. Ik zat te denken aan om de 10 posts dus niet vaker dan eens in de twee weken (en waarschijnlijk minder frequent). Bij TinyLetter staat al een voorbeeld Er staat voortaan een Nieuwbriefinschrijf-link in het rechterrijtje. Of maak meteen vandaag gebruik van het aanbod en vul je e-mail-adres in in het formuliertje hier beneden.
Roommates: DIYMag over de vloer bij een paar slaapkamermuzikanten - zoals Oscar, Jimmy Whispers en Only Real - in hun slaapkamers natuurlijk.

Home Team: de New Yorker praat even met Craig Finn.

Het plaatje van vandaag komt uit The Writing on the Wall van Roger Perry een, met dank aan een Kickstarter-actie, zojuist heruitgegeven boek over klassieke Londonse graffiti (met nieuw voorwoord van Bill Drummond).pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics