25.8.15 - (0)

En zo is er weer een maand voorbij. Gaat snel he? Betekent wel dat er deze week weer een nieuwe aflevering van m'n radioprogramma Pop Muzik was. Gisteren live op K2KRadio - Kilburn to Kensal maar ook wereldwijd stroombaar tussen 8 en 10 GMT - en de dag er op ook op Mixcloud, zie boven. Muziekjes van onder ander Ultimate Painting, Euros Childs, Jacco Gardner en een paar artiesten over wiens namen ik struikel. Ik doe m'n Wedding Present/Cinerama- en Mac DeMarco-verhaaltjes van hier op het blog nog eens dunnetjes over en in het tweede uur een kleine 'special' met Muziek Die Ik Recentelijk Herontdekte Toen Ik Eens Door De Lijst Met Geshazammede Tracks Op M'n Telefoon Bladerde. Volledige playlist staat op de Mixcloud of op Facebook. Ik had een beetje ruzie met de mengtafel maar de allergrootste microfoonblunders heb ik er geloof ik wel uit kunnen knippen. En volgende maand mag ik weer!pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics