27.9.15 - (0)

The Jaunt is een project dat eens in de zoveel tijd een kunstenaar op reis stuurt naar een bijzondere plek om inspiratie op te doen voor een kunstwerk. Je kunt je van te voren inschrijven om een van de zeefdrukken die het resultaat vormen te kopen en het lijkt er op dat het project inmiddels al zo'n succes is dat die werken al voor aanvang van de reis uitverkocht zijn. Voor een van de recentste edities ging (een van mijn favoriete Nederlandse kunstenaars) Louis Reith op reis naar Ethiopiƫ waar hij werd vergezeld door (muziekfotograaf) Nick Helderman. Het kunstwerk in kwestie lijkt nog niet af maar het blog dat ze bijhielden ziet er in ieder geval al geweldig uit.

Job de Wit is begonnen met podcasten. De eerste Jobcast bestaat uit een dik uur durend interview met Sef.

Meer podcast-nieuws want podcasts zijn leuk: Stephin Merritt vertelt hoe hij Andrew in Drag schreef (en over songschrijven in het algemeen) in de nieuwste aflevering van Songexploder.

Brian Eno schatgraaft in de platencollectie van John Peel en haalt anekdotes op. Dit in het kader van de John Peel lecture die Eno zondagavond gaf.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics