29.12.15 - (0)

De vierde maandag van de laatste maand van het jaar viel op vierde kerstdag en dat betekende dat ik elders was en niet live in de studio voor de eindejaarseditie van Pop Muzik (en sowieso was de studio geloof ik gesloten tussen kerst en oud & nieuw). Maar ik had van te voren, thuis, achter de laptop, wel al een aflevering gemaakt en die werd uitgezonden. In de grote traditie van decemberuitzendingen draai ik m'n favorieten van het afgelopen jaar. Wat overigens een beetje bemoeilijkt werd door het feit dat ik eigenlijk elke maand al gewoon m'n favoriete tracks van dat moment draai en ik niet in herhaling wilde vallen maar volgens mij heb ik nog genoeg toffe tracks die ik nog niet gespeeld had gevonden en de resterende tijd opgevuld met een paar kerstklassiekers. Hopelijk kan dat nog op vierde (inmiddels vijfde) kerstdag. Naluisteren doe je via Mixcloud hierboven en de tracklisting vind je bijvoorbeeld op Facebook.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics