10.1.16 - (0)

Links voor op zondag:

Het afgelopen jaar schreef (en nam op en zette op soundcloud) Jens Lekman elke week een nieuw liedje. Als goed voornemen. Als experiment. Een manier op z'n songschrijfspieren te trainen terwijl hij een beetje vast zat met wat de voorbereidingen voor een nieuw album zouden moeten zijn. Je kon het allemaal volgen op z'n website (in de tussentijd deed Lekman ook nog twee edities van Ghostwriting, waarin hij liedjes schrijft op basis van persoonlijke verhalen die hem door anderen verteld worden). Nu dit Postcards-project achter de rug is, wordt hij geïnterviewd door Pitchfork, die in een moeite door ook maar meteen alle 52 tracks recenseert (nummer 6 was ook een van mijn favorieten).

Tales From The City: Eleanor Friedberger over die keer dat ze net in London was komen wonen. Sowieso een leuke serie stukjes van London In Stereo(!).

Uitgeverij Ekko is het nieuwe 'blog' van de Utrechtse concertzaal Ekko. Deze eerste week kon je er onder meer lezen over de favoriete liedjes van Broeder Dieleman.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics