24.5.16 - (0)

Ik doe Pop Muzik, m'n maandelijkse radioprogramma op K2K Radio, nu inmiddels al meer dan een jaar. Bepaalde elementen beginnen zich dus te herhalen. Net als vorig jaar rond deze tijd besteedde ik gister in de Mei-uitzending veel aandacht aan Field Day. Niet uit gemakzucht maar simpelweg omdat de muzikale visie van het festival blijkbaar nogal wat overlap heeft met wat ik wil op de radio. Om de eventuele sleur te vermijden draai ik verder deze keer onder andere jaren '70 rock uit Zambia, komt het Album van de Maand uit Zwitserland en struikel ik af en toe over m'n woorden (nee, wacht, dat doe ik eigenlijk élke maand). Ook op Facebook.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics