28.6.16 - (0)

Kwam er de middag voor de uitzending pas achter dat ik Pop Muzik deze maand precies zou presenteren als Engeland tegen IJsland zou voetballen. Toen was het helaas te laat om daar nog iets aan te doen. Ik had m'n cd'tjes met de tracks die ik wilde draaien al gebrand. Het al een paar dagen oude nieuws over de Brexit laat ik trouwens ook links liggen alhoewel de tracklisting - met nummers van onder andere Angelic Milk, Klaus Johann Grobe, Ricky Hollywood, Christiane Rösinger en Gwenno - behoorlijk pan-Europees is. Maar dat is eigenlijk elke maand zo. Verder is het album van de maand van Whyte Horses en staat de special in het tweede uur in het teken van liedjes die ik ontdekte via de Allah-La's Reverberation Radio. Ook op Facebookpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics