28.8.16 - (0)

Lees- en luisterlinks voor op zondag:

Because One Has To Drive Things Auf Die Spitze
Fotograaf Wolfgang Tillmans was enorm in het nieuws de afgelopen week. Frank Ocean had een van zijn techno-tracks zo goed als integraal overgenomen voor z'n visual album Endless en witch house überlords Salem bleken ineens nog te bestaan want ze hadden een remix gemaakt van een van z'n nummers (waar Tillmans dan weer een video voor had gemaakt). Dit interview bij The Fader praat je in één klap helemaal bij.

Econtalk met Chuck Klosterman
Altijd een beetje raar als je verschillende persoonlijke interessegebieden ineens even overlappen in je twitterfeed of rss-reader. Econtalk is een economiepodcast. Nogal aan de rechterkant van het spectrum - het wordt gesponsord door de Library of Economics and Liberty en als een economische denktank ofzo het woord 'vrijheid' gebruikt, betekent dat dat ze pro-markt zijn - maar als ze een interessante gast of een interessant onderwerp behandelen mag ik er graag naar luisteren. Nooit gedacht dat iemand als Chuck Klosterman ooit nog eens in deze context zou opduiken maar eigenlijk is het ook wel fris om hem op vanuit deze invalshoek geïnterviewd te horen worden. Heb inmiddels wel zoveel óver dat nieuwe boek van hem gelezen en gehoord dat ik het boek zelf niet meer hoef te kopen.

Paul McCartney, All The Best
Singer/songwriter Simon Love - in z'n nieuwste single weet hij een onverwachte hoeveelheid dubbelzinnigheden op het gebied van tennis te verzinnen - plukt kersen uit het solo-oeuvre van Sir Paul.

Athens And Tear Gas
Voorproefje uit het nieuwe boek van Robert Forster, Grant & I. In dit hoofdstuk zijn de twee Go-Betweens net vanuit Brisbane naar London verhuisd en moeten nog een beetje wennen.

Het plaatje van vandaag is van een werk van Gabriel de la Mora die verweerde, verkleurde stofschermen van talloze speakersboxen tot kunst heeft verheven door ze in te lijsten en aan de muur te hangen. Meer info hier.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics