25.9.16 - (0)

Leeslinks voor op je zondagmiddag:

A Weekenders Tale
Het definitieve verhaal over Flowered Up, de band die de geschiedenisboekjes in is gegaan als de band die het Londonse antwoord op de Happy Mondays had moeten worden maar ten onder ging aan drugs en muziekindustriegedoe (maar vooral drugs).

How P.S. Eliot Came To Be
Voor ze naam maakten aan het hoofd van respectievelijk Waxahatchee en Swearin' vormden Katie en Alison Crutchfield de centrale spil van P.S. Eliot. Het complete oeuvre van die band is zojuist verschenen als een dubbel-album onder de naam 2007-2011 en een van de bonus-elementen is een zine met een biografie van de band. Dit is een voorproefje over de begindagen dankzij Pitchfork.

As The Artist Said To The Rock Star
Uit de oude doos. Het jaar 2001 om precies te zijn. Tracey Emin interviewt David Bowie. Of andersom. Is me niet helemaal duidelijk. Normaliter leveren dit soort gesprekjes tussen twee oversized ego's celebrities zelden wat op maar hier lijken de gesprekspartners echt geïnteresseerd in elkaar.

There Is No Ending
In het kader van hun aanstaande re├╝nie - ze doen een handvol optredens en er staat een nieuwe compilatie op stapel - halen Malcolm Middleton en Aidan Moffat ouwe anekdotes op aan de hand van een handvol van hun favoriete Arab Strap-nummers.

For the Rock Star, Love Has Finally Landed
Nada Surf's Matthew Caws - en z'n verloofde - in de wedding announcements column van de New York Times.

Het plaatje van vandaag is Shukov Tower van Alexander Rodchenko, binnenkort te zien in Tate Modern als onderdeel van een tentoonstelling met een selectie uit de fotografiecollectie van Elton John.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics