23.9.16 - (0)

Video allerlei op vrijdag:

Visual Mixtape for Scared To Dance
In het kader van een recente Scared To Dance filmavond, waarin Stuart Murdoch de documentaire Ladies and Gentlemen... Mr. Leonard Cohen presenteerde en inleidde, maakte de Belle & Sebastian voorman ook een visuele mixtape (36min) met diverse muziek- en film- en tv-fragmenten die hem en z'n band door de jaren heen hebben geïnspireerd. Zolang het duurt, kan me zo voorstellen dat het auteursrechtelijk niet helemaal 100% zuiver is, staat het hele collage ook op Youtube en het is ernstig de moeite waard. Alsof Murdoch te gast was in Zomergasten en het saaie gesprek met de presentator eruit geknipt is en je alleen maar in één moeite door de geweldige fragmenten ziet langskomen.

The Note: Disco Demolition
Erg interesssante mini-documentaire (15min) over de avond in 1979 waarop tussen twee honkbalwedstrijden in, in een stadion in Chicago, door het publiek meegebrachte Disco-platen in de brand gestoken werden en hoe dat uit de hand liep en wat het eigenlijk allemaal betekende. De originele uitzending - inclusief de volledige wedstrijd die er aan vooraf ging - staat trouwens ook op Youtube.

Sheep Plays Wolf
Charmante kort filmpje cq. reclamespotje voor een zonnebrillenmerk (5min) waarin Shamir met z'n nieuwe, niet on-Hey Ya-achtige single Tryna Survive een belangrijke bijrol speelt.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics