1.10.16 - (0)

Ik doe het niet expres. Ik heb een mapje op m'n USB-stick met de naam Pop Muzik en gedurende de maand, tijdens het naar nieuwe muziek luisteren, drop ik daar met enige regelmaat een mp3 in van een liedje dat ik wellicht wel op de radio zou willen draaien en een paar dagen voor de uitzending kijk ik dan in dat mapje en als het meezit zitten daar dan ongeveer 30 liedjes in want dat is bijna precies het aantal nummers dat ik nodig heb voor een uitzending van twee uur. Wat ik dus níet doe is welbewust zo veel mogelijk tracks van zo obscuur mogelijke bandjes uitzoeken, alhoewel het eindresultaat daar misschien wel op lijkt. Crying. Veil. Smerz. Failed Flowers. Happy Doghouse. Pop & Ochaban. Soccer Mommy. Geen idee wie deze bands zijn, eerlijk gezegd. Weet alleen dat ze stuk voor stuk minstens één liedje hebben gemaakt dat het volgens mij verdiende op de radio gedraaid te worden. QED. De complete tracklisting staat ook op Facebook.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics