25.10.16 - (2)

Licht paniekerig zocht ik gisterochtend in al m'n kastjes en laden of ik niet misschien toch ergens nog één lege cd-r had liggen. Wie gebruikt er anno 2016 dan ook nog cd-r's? Nou ik dus. Om niet te afhankelijk zijn van de technische nukken van de krakkemikkige studio van waar ik uitzend, maak ik elke maand vóór de uitzending twe cd-r's: eentje met de even en eentje met de oneven tracks. Zodat ik in de uitzending alleen maar tussen de twee cd-spelers heen en weer hoef te switchen. Ik dacht nog een voorraad te hebben maar die bleek er bij nader inzien dus nog maar eentje te zijn. Kun je vandaag de dag nog cd-r's kopen? En waar dan? Uiteindelijk vond ik ergens in een schoenendoos onder een kluwe snoeren en kabels van onbestemde herkomst nog een los exemplaar. Beetje stoffig en een paar krasjes maar volgens m'n computer was-ie leeg en kon ik er m'n liedjes op branden. Later in de uitzending ging het bijna helemaal goed. Alleen de laatste track - het derde liedje van het album van de maand van Vanishing Twin - weigerde de speler na de eerste halve minuut verder te spelen. Die hou je dus nog van me te goed. Op de Mixcloud hier boven merk je d'r als het goed is weinig van want daar heb ik het beschamende stukje dead air dat het gevolg was, maar weggeknipt. Heb ik nog tot de vierde maandag van volgende maand om ergens een nieuwe stapel cd-r's vandaan te toveren.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics