12.11.16 - (0)

Multimedialinks voor in je weekend:

Turned Out A Punk: Episode 100
De wekelijkse Turned Out A Punk podcast van Fucked Up's Damian Abraham is niet voor iedereen. Het is in de regel enorm nerderig over punk. Wat bedoeld lijkt als een interview over muziek verzandt op een of andere manier altijd in Abraham die namen van obscure hardcore bands oplepelt en dat de gast in kwestie dan zegt dat zij/hij die wel eens live heeft een gezien of ergens een compilatie met één track van ze heeft of die ene vroege split-7" en dat Abraham dan vervolgens bewonderende en jaloerse geluiden maakt en de volgende naam noemt. Ik chargeer, maar niet heel veel. Op deze manier heeft hij inmiddels 100 afleveringen gemaakt en om dit jubileum te vieren maakte hij een extralange aflevering (tweeënhalf uur!) waarin hij z'n ouders interviewt (apart, ze zijn gescheiden) en die zit vol enorm aandoenlijke momenten.

In London: Ultimate Painting
Doet wat het zegt op de verpakking: de twee heren van Ultimate Painting over hun favoriete en minst favoriete dingen in London.

Punk Was More Closed-minded Than The Church
Interview met Laura Jane Grace, zangeres (vroeger zanger) van Against Me!, al een paar jaar de met voorsprong interessantste punkband around. In het kader van haar net verschenen autobiografie, Tranny. Vice heeft een voorproefje.

Rap Goudkoorts
Van een paar weken terug, in internetbegrippen dus stokoud, maar deze Noisey serie waarin Nederlandse rappers als Dio, Big2 en Kraantje Pappie vertellen over wat ze met hun eerste rapgeld deden is erg charmant. Wel een beetje moeilijk te vinden. Sommige staan onder een andere tag.

The Vinyl Man of Kenyatta Market
Reportage in woord en beeld over een van de weinige overgebleven platenwinkels in Nairobi.

Het plaatje van vandaag komt van het Italians Do It Better-blog.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics