7.1.17 - (0)

Kliklinks voor in je weekend:

Bret Easton Ellis Gets Extremely Candid
Interview met Bret Easton Ellis over de door hem geschreven en geproduceerde en geregisseerde (web)tv-serie, The Deleted, die eind vorig jaar verscheen. De serie zelf stond al een tijdje op m'n wellicht-om-op-deze-plek-over-te-schrijven lijstje (de soundtrack van Tamaryn en iemand van de band Nothing zou de muzikale insteek kunnen zijn) maar het kwam er maar niet van. Het was ook een heel beroerde serie. Ging over allemaal veel te aantrekkelijke jonge mensen in Los Angeles die op de vlucht waren voor een of andere sekte ofzo. Het plot was niet echt te volgen want alle personages waren even aantrekkelijk en jong en hadden van die inwisselbare namen als Ryder en Logan of iets dergelijks en waren sowieso moeilijk uit elkaar te houden omdat ze het meeste deel van de tijd nogal weinig kleren aan hadden. Beetje sneu dat de schrijver van Less Than Zero en American Psycho denkt dat dit zijn toekomst is. De soundtrack was overigens ook niet echt de moeite van het vermelden waard. Het zijn trouwens maar 8 afleveringen van nog geen kwartiertje dus mocht je het toch willen bekijken, het 7-daagse gratis proefabonnement van Fullscreen, de service waar het te zien is, moet genoeg zijn. Niet vergeten daarna op te zeggen want hun aanbod is verder pet.

Kelley Deal on having multiple creative outlets
Kelley Deal - van de Kelley Deal 6000 en R.Ring, oh en de Breeders natuurlijk - over al haar verschillende creatieve uitlaatkleppen dus. Muziek, breien, het maken van sjaals.

People Who Could Be Insulted, I Cleared With Them First
Stephun Merritt over het aanstaande nieuwe Magnetic Fields-album, 50 Song Memoir, met een liedje over elk van z'n levensjaren tot nu toe.

Audio/video-bonus: Akoestische Jens Lekman Sessie
Ook van Jens Lekman komt er binnenkort een nieuwe plaat aan en de vooruitgestuurde single is in ieder geval al erg tof. Eind vorig jaar deed de Göteborgenaar een akoestische sessie voor NPR waar hij akoestisch drie andere nieuwe nummers speelde.

Het plaatje van vandaag is een kunstwerk van Hugh Schulte van de band Gengahr en komt uit dit artikel in DIY Magazine over mensen die in bandjes zitten en ook beeldend kunstenaar zijn.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics