9.3.17 - (0)

Zo maar een paar recente podcasts en afleveringen van online beschikbare radioprogramma's die ik de moeite waard vond:

Weekend Mixtape 5: Lawrence
Het nieuwe Go-Kart Mozart-album dat beloofd werd toen ik vorige keer naar een door Lawrence (ook: Felt, Denim) gepresenteerd radioprogramma linkte, is nog altijd niet verschenen. De eigenzinnige (anti-)popster heeft in de tussentijd wel opgetreden op een of ander Duits festival en in dat kader maakte hij eind vorig jaar deze mixtape met eigenzinnige novelty-pop en andere obscuriteiten en praatte het aan elkaar (even naar beneden scrollen of klik hier voor de Mixcloud-link).

Talkhouse Music Podcast
Gesprek tussen Craig Finn van de Hold Steady en Syd Butler van Les Savy Fav, het label French Kiss (waar de platen van de Hold Steady verschenen) en blijkbaar ook de band van de Amerikaanse late night talkshow van Seth Meyers.

Punk Was About Taking Control Of Your Own Situation
Interview met Ajay Saggar (King Champion Sounds, Deutsche Ashram, Donkey) over wat er met de spirit of '77 gebeurd is.

The Perfumed Garden
Geen idee waar je de tijd vandaan zou moeten halen om er naar te luisteren maar dit blog schotelt je om de zoveel tijd een nieuwe oude radio-uitzending van John Peel voor. Van een willekeurige datum zo te zien. Op de voorpagina staat momenteel onder meer shows uit 1979, 1990 en 1997.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics