6.5.17 - (0)

Leeslinks voor in het weekend:

Blazing Trails For East African Outsider Music
Interview met de mensen achter het Oegandese Nyege Nyege Tapes label. Al hun releases staan voor een zeer schappelijke prijs op Bandcamp. Ik vond zelf vooral de hyper ratelende synthesizers van Otim Alpha's Gulu City Anthems erg opvallend.

Living In Limbo
Fascinerend portret van de muziekscene in het jongste land op onze aardbol, Zuid-Soedan.

Is China’s Next Great Export Its Thriving Underground Music Scene?
Het antwoord op in koppen boven artikelen gestelde vragen is meestal negatief, en hier hoogstwaarschijnlijk dus ook, maar deze reportage over hiphop en electronische muziek is China is verder best wel interessant.

Lefto In Transit
Televisiebonus. Lefto - ik ken hem vooral van zondagavonds op Studio Brussel - reist als DJ de hele wereld rond en kent zo overal de beste platenzaken, de hipste clubs en de interessantste mensen. Voor de Belgische televisie zette hij zijn dik bestempelde paspoort in voor een serie muzikale reisreportages. Heb zelf alleen nog de aflevering over London bekeken en die vond ik, met bijdragen van bijvoorbeeld Giles Peterson en de rapper Barney Artist, zeker de moeite waard. Hier kun je de uitzending nakijken (wel geloof ik even een account aanmaken).pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics