9.7.17 - (0)

Leeslinks voor op je zondag:

Junkies Today Are Disgusting
Uit het archief. Dit interview is net iets meer dan 10 jaar oud maar kwam ik tegen omdat het genoemd werd in een van de recensies van de nieuwe solo-plaat van Peter Perrett en het is zonder meer een tijdloos lezenswaardig stuk. Dat nieuwe album van hem is overigens best de moeite waard alhoewel er natuurlijk niets zo goed als Another Girl Another Planet op staat. Of zelfs maar zo goed als Falling, een nogal vergeten eerdere comeback van halverwege de jaren '90.

Clint Mansell On His Black Mirror Score
In mijn herinnering was de soundtrack van Black Mirror's San Junipero wall-to-wall 80ies hits én Kylie's Can't Get You Out Of My Head maar blijkbaar had het ook een traditionele soundtrack-y soundtrack en was die van de hand van Clint Mansell (voor toch altijd nog ex-Pop Will Eat Itself).

How we made Theme from S-Express
29 jaar terug in de tijd met producers Mark Moore en Pascal Gabriel.

De luistertest: Berend Dubbe
Striptijdschrift Zone5300 over de vloer bij Bauer om hem plaatjes voor te schotelen en daar vervolgens over te praten. Onder meer Burt Bacharach, Yes en de Zombies komen ter sprake. En dat is alleen nog maar de eerste pagina. Niet vergeten door te klikken. Op pagina 2 gaat het over André van Duin.

This Music Made Me: Saint Etienne
Ja dat nieuwe album van Saint Etienne heb ik inmiddels een keertje gedraaid. Was wel aardig. Ben er nog niet aan toe gekomen het een tweede keer op Spotify aan te klikken. Hier noemen Peter, Bob én Sarah ieder drie van hun favoriete liedjes en leggen uit waarom.

How Kool Keith Does Breakfast
De rapper heeft duidelijke meningen over eieren, melk en cornflakes.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics