26.8.17 - (0)

Leeslinks voor in het weekend:

Pop Polymath And Non-Musician
Zoals gezegd is er net een nieuw album van St Etienne uit en ter promotie zijn de diverse bandleden dus veelvuldig in de media te vinden. Hier wordt Bob Stanley geinterviewd door What Hifi?. Valt me eigenlijk een beetje tegen dat het pas in de tweede helft over de technische kant van het naar muziek luisteren gaat maar het doet me deugd te lezen dat Stanley nog altijd een Mini-disc gebruiker is.

That Striped Sunlight Sound
Ik dacht dat Grant & I, het boek van Robert Forster van de Go-Betweens, al lang en breed uit was. Linkte bijna precies een jaar geleden al naar een ander voorproefje. Blijkbaar was dat de Australische versie ofzo want het boek verschijnt deze week pas officieel hier in Engeland en bij Caught in the River vind je nu een ander fragment.

Fortuna Favours The Brave
Lang interview met Sean Price van Fortuna POP!, het label dat de platen van onder meer Allo Darlin', The Pains Of Being Pure At Heart, Comet Gain en de Lucksmiths uitbracht en eerder dit jaar de pijp aan Maarten gaf.

Sweet 16
Vaste rubriek in het muziektijdschrift Loud And Quiet (archief hier) waarin een muzikant herinneringen ophaalt aan de tijd dat hij/zij 16 was, inclusief foto. Deze keer met J.Mascis.

Liam Gallagher Rates His Best And Worst Haircuts
Doet wat het zegt in de kop.

De illustratie van vandaag is een still uit de video voor Everyone You Meet van The Clientele. Bij Stereogum legt de band het idee achter de clip uit. Ik woon een stukje westelijker dan hun N11 maar de atmosfeer komt me bekend voor.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics