31.8.17 - (0)

Ik had al een beetje bange vermoedens. Het was een Bank Holiday én Notting Hill Carnival en inderdaad, toen ik afgelopen maandag kwart voor acht bij de radiostudio aankwam voor een kersverse editie van Pop Muzik was alles op slot. En die ene persoon die me misschien binnen zou kunnen laten was nergens te bereiken. Gelukkig was er woensdag nog een open plekje in het rooster dus kon ik alsnog al m'n favoriete plaatjes van de afgelopen maand draaien: Alvvays, Eerie Gaits, Faith Healer, Cinema Red and Blue, Lens Mozer et al.. Voor de luistercijfers maakte het geloof ik weinig uit. De volledige playlist staat op Facebook.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics