13.8.17 - (0)
Leeslinks voor op zondag:

Finding The Connection
De 13 favoriete albums van Laetitia Sadier. Heel veel diepzinnige dingen heeft ze er niet over te vertellen maar het is een lekker eigenzinnige selectie (met nogal wat platen waar ze zelf op te horen is). Ik heb er een playlistje op Spotify van gemaakt, alleen de originele versie van die Ex-Futur Album is er niet te vinden.

Music To Visit
Stukje van Bob Stanley over David Essex. Stanley schrijft elke maand een column voor Record Collector (net als Luke Haines als ik het wel heb) maar die zijn zelden tot nooit voor niet-abonnees online te vinden. Deze is een uitzondering (en van ergens vorig jaar maar ik denk dat met een onderwerp als David Essex niet zo héél veel uitmaakt).

Life Harle: #1 Bestseller
Interview met Danny L Harle. Over popmuziek, newness, barok en arpeggios.

Mark E. Smith’s Guide to Longevity
Heb die nieuwe plaat van The Fall één keer gedraaid en dat was meer dan genoeg maar interviews met Mark E. Smith blijf ik graag lezen. Ook als ze best wel kort zijn.

The Hilarious Life Lessons of a Cultural Hero
Het nieuwe album van Black Grape heb ik nog niet gehoord en ik denk niet dat ik er erg veel behoefte aan heb maar interviews met Shaun Ryder blijf ik graag lezen. (De kop boven het artikel doet vermoeden dat het hetzelfde soort interview is als dat hierboven met MES maar dat is niet zo).

Het plaatje van vandaag is een voorproefje uit het boek Art Record Covers, over platenhoezen gemaakt door beeldende kunstenaars. Bij Wax Poetics kun je een interview lezen met de schrijver/samensteller, Francesco Spampinato.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics