26.9.17 - (0)

Vroeger was alles een stuk simpeler. Als je een programma maakte bij de lokale radio was het alleen op het moment zelf te beluisteren en alleen in het ontvangstgebied van de zender en had je geen idee hoeveel luisteraars je had. Vandaag de dag is het precies andersom. Mijn radiozender heeft helemaal geen (lokale) fm-frequentie maar is wereldwijd online te horen en dankzij Mixcloud hoeft de potentiƫle luisteraar niet per se op de vierde maandag van de maand tussen 8 en 10 (lokale tijd) klaar te zitten voor de nieuwste editie van Pop Muzik. Dat is het goeie nieuws. De keerzijde voor mij als radiomaker is dat ik ook precies kan zien hoeveel mensen er luisteren. Zowel Mixcloud als de streamsoftware in de studio hebben een heel handig, heel precies tellertje. Er zullen vast vroeger op de OSU niet meer mensen naar m'n radioverrichtingen hebben geluisterd maar toen wist ik het niet zeker. Nu zie ik, als ik de microfoon van het programma voor me overneem, op de teller in een kwartier 80% van hun luisteraars verdwijnen. Nou ja, moet ik misschien ook niet openen met Metal Fingers In My Body. De rest van de playlist vind je op Facebook.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics