26.10.17 - (0)

Op het nieuwe album van The Blow staat een nummer, So There, met een vocaal elementje - een doo-doo-doo-doo-doo om precies te zijn - dat me erg bekend voorkwam. Dat is een New Order nummer toch? Maar welke ook al weer? Het was niet per se dat ik er tegenop zag om me op Spotify door de hits van New Order te werken om hier achter komen - want als zo'n vraag eenmaal begint te knagen, moet-ie beantwoord worden vind ik - maar voordat ik daaraan begon tiepte ik, meer voor de grap, in Google toch eerst even New Order doo doo doo doo en, warempel, je hebt helemaal gelijk Google ik bedoel inderdaad Temptation. (Ondanks dat het daar, bij nader inzien, meer een oeh-oeh-oeh-oeh is). Het probleem met deze anekdote, behalve dat het niet zo'n héél interessante is, is dat dat nummer van The Blow dus helemaal nergens op het internet te vinden is. Niet op Spotify of Bandcamp ofzo. Maar ik draaide het afgelopen maandag in de jongste aflevering van Pop Muzik, ergens in de tweede helft, en ik open met Temptation zodat je het makkelijk kunt vergelijken. Rest van de playlist staat hier.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics