19.11.17 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Pop Wunderkind Synthesizes Humand And Machines Voices
Lang interview met de tot voor kort grotendeels in de anonimiteit opererende Sophie. Op het podium was Sophie altijd een schimmig figuur in een hoodie in het donker achter een laptop maar aan die aanpak lijkt, zie ook de video voor haar nieuwe single It's Okay To Cry, een eind te zijn gekomen. In andere media werden recentelijk ook PC Music collagae Danny L Harle en Hannah Diamond geinterviewd.

How Jack White’s Third Man Records Made a Mark on Nashville
Nou ja, over Jack White's Third Man label dus en dat het fijne countryplaten uitbrengt. Die van Margo Price en Lilli Mae zijn inderdaad de moeite waard.

Show Us Your Wall
Richard Hell gunt je een kijkje in z'n boekenkast.

Slabs From Paradise
Heel kort (3 alinea's) voorproefje uit een zojuist verschenen bundel met korte verhalen van de hand van Jason Williamson van Sleaford Mods. Het mist een zeker je ne sais quoi als hij het niet met een ratelende drumcomputer op de achtergrond in je gezicht spuugt.

Het plaatje van vandaag is een frame uit een nieuwe versie van de video van Let's Get Out Of This Country van Camera Obscura. De Japanse kunstenares Chop Pop knipte en plakte met stukken gekleurd papier scene voor scene uit het origineel na. De werken zijn te zien op een tentoonstelling in Glasgow.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics