6.12.17 - (0)

Paniek in de studio! De cd-spelers zijn vernieuwd. Er zitten meer lichtjes en knopjes op dan op de oude maar dat betekent in mijn geval vooral meer kans om op het verkéérde knopje drukken. Vooral in combinatie met dat die krengen ook op een iets andere plek staan zodat ik me nu nog iets onhandiger moet draaien om het volgende liedje in te starten. Kortom, de Pop Muzik van vorige week maandag ging weer eens met veel horten en stoten, gestruikel over woorden, verkeerde tracks op het verkeerde moment en ongemakkelijke stiltes. Gelukkig is er met de liedjes - behalve die ene tegen het eind die er ineens mee ophoudt - weinig mis. (Ik zag ook achteraf pas dat ik zowel een nummer draaide met de titel River River, als één die Rain Rain heet én een Release Release en dat ik daar dus verder niets mee deed. Ik was sowieso gezakt voor m'n diploma Lokale Radio). Playlist hier.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics