11.2.18 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Have We Got Venues For You
Vorige week was het Independent Venue Week. Ik heb het zelf gevierd door gewoon elke avond thuis op de bank te blijven zitten maar bij London in Stereo hadden ze een leuke serie korte interviews met de mensen achter sommige van mijn favoriete Londonse concertpodia zoals de (Brixton) Windmill, Paper Dress (ook een tweedehands kledingzaak) en de Lexington. En Steve Lamacq schreef voor z'n blog dit lange stuk over bezoekjes aan diverse poppodia búiten de M25 zoals de Trades Club in Hebden Bridge, het John Peel Centre in Stowmarket en de Cookie in Leicester.

Darkstar On Making Music With A Youth Centre In Liverpool
Nou wat het in de titel van het artikel zegt dus. Darkstar over een project waarin ze muziek maakten met lokale kinderen in een jeugdhonk in een achtergestelde wijk in Liverpool.

Morality Play
Ik las altijd liever óver de Fat White Family dan dat ik muziek van ze hoorde. Met z'n nieuwe project Insecure Men maakt Saul Adamczewski ineens wél gewoon toffe popliedjes (de nieuwste vind ik ook leuk) en is gelukkig ook nog steeds een boeiend interviewonderwerp.

My Life As A Mixtape
Randy Randall van No Age over vijf belangrijke liedjes in z'n leven.

The Lost Art Of Playing Glass
Videobonus. Korte documentairette (4 minuten) van Chris Funk van de Decemberists over glasorgels.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics