11.3.18 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Farewell To A One-Man Greatest Hits Collection
Mooie obituary voor Patrick Doyle (drummer van Veronica Falls maar daarvoor bijvoorbeeld ook actief in The Royal We en meer recentelijk solo als Boys Forever) die afgelopen week, veel te jong, overleed.

The NME Wasn't a Monolith
Nog een obituary soort van. Afgelopen week verscheen de laatste editie van de NME. Sinds het gratis was gegaan las ik het niet meer en daarvoor eigenlijk ook al een paar jaar niet echt. Bij Vice halen een paar oud-medewerkers herinneringen op nu eens níet de traditionele klassieke hoogtijdagen maar van de latere periode.

Gorgeous Honest Country Songs Steeped In Tradition
Een van de leukste country-albums van vorig jaar was This Time Last Night van Esther Rose. Een interview met Fader Magazine.

Creator Of Universes
Lekker lang gesprek met Patrick Stickles van Titus Andronicus in het kader van hun nieuwe wat minder punk-y klinkend dan voorheen maar nog steeds erg intense en boordevol ideeën zittende album.

A Spotlight on Arab Grooves
Het plaatje van deze week is een foto van Fadoul, de Marokkaanse James Brown. De foto is onderdeel van tentoonstelling gewijd aan het Habibi Funk-label, die later deze maand te zien zal zijn in de East Wing Galerie in Dubai. Mocht je toevallig in de buurt zijn. Er loopt een Kickstarter om te helpen in de kosten voor de expositie. Meer over het label - hun recente compilatie Habibi Funk 007 was eerder dit jaar album van de maand in Pop Muzik - lees je in dit artikel in de Independent.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics