18.3.18 - (0)

Luisterlinks voor op zondag:

The Moment with Brian Koppelman: Craig Finn
De Hold Steady speelde vorige week 3x in London. Ik zag ze op vrijdag in de Electric Ballroom. Het was volgens mij aangekondigd dat ze Boys and Girls in America gingen spelen maar uiteindelijk deden ze gewoon een standaard Hold Steady-set (met twee van die nieuwe nummers zelfs). Het was erg tof. Alhoewel ik er elke keer als ik de band zie achterkom dat ik de teksten van de nummers me een stuk slechter herinner dan ik dacht en dat ik dus niet, zoals de rest van de zaal, lekker te hele tijd luidkeels kan meebrullen. Hier praat scenarioschrijver Brian Koppelman met Craig Finn, vooral over het nummer God In Chicago van z'n meest recente solo-plaat, maar bijvoorbeeld ook over de toekomst van de Hold Steady.

There Is Noise In Beauty
De rubriek Baker's Dozen van de Quietus - waarin een muzikant wordt gevraagd te vertellen over 13 albums die veel voor hem of haar hebben betekend - is het leukst als het onderwerp iemand is met een eigenzinnige muzieksmaak, iemand als Cornelius bijvoorbeeld. Voor BBC Radio 3's Late maakte hij deze week ook een mixtape die je kunt beluisteren.

In The Studio: Wolfgang Tillmans
De BBC World Service op bezoek in Berlijn in de studio van fotograaf (en muzikant, maar hoe minder daarover gesproken des te beter) Wolfgang Tillmans.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics