13.5.18 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Hiro Murai on the Atlanta Finale and This Is America Video
Interview met Hiro Murai, de regisseur van Donald Glover's tv-serie Atlanta en van z'n recente spraakmakend This Is America video onder z'n Childish Gambino-alias. Misschien even mee wachten als je het nieuwe seizoen van Atlanta nog niet uit hebt (of, zoals ik, nog niet begonnen) vanwege mogelijke spoilers.

A Chat With Kwes And His Three-Year-Old Niece Midi On The Record Sleeve They’ve Made Together
Voor z'n nieuwe ep hield Kwes het in de familie. Z'n drie-jarige nichtje ontwierp de hoes, hij liet z'n iets oudere neefjes de video regisseren en het persbericht schrijven en hij maakte de beats door hun speelgoed te samplen.

The Mystery Of Things
Interview met Sue Tompkins. Was ooit zangeres in Life Without Buildings is nu geluidskunstenaar. Onder meer over hoe er eigenlijk niet zo'n groot verschil is tussen het schrijven van een songtekst toen en het maken van een spoken word performance nu.

On Leading With Love
Meg Remy aka U.S. Girls over samen werken, politiek en Ben E. King.

See You Mate (Yeah, See You Mate) is een nieuw papieren muziektijdschrift uit Zuid-London. In het eerste nummer interviews met hippe nieuwe bandjes als Goat Girl, Warmduscher en de B'52's. Mijn exemplaar zat gister bij de post en ik ben nog niet in de gelegenheid geweest er uitgebreid naar te kijken maar nieuwe papieren muziektijdschriftjes zijn altijd leuk.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics