3.6.18 - (0)

Leeslinks voor op je zondag:

Put That Back And Get Something Decent
Going for a Song van Garth Cartwright is een boek over de geschiedenis van de Engelse platenwinkels. Bij Quietus kun je een fragment lezen waar de legendarische klantvriendelijkheid van Peter Burns - die bij Probe Records in Liverpool achter de toonbank werkte - centraal staat.

Just Kids by Patti Smith
Meer literatuur. Ana Da Silva van de Raincoats over Portugal in 1968, naar London verhuizen en Patti Smith. Love, oh Love van Di Silva is een van de boeken in de eerste lichting van de nieuwe uitgeverij, Rough Trade Books.

Music Has Always Been with Me
Om eerlijk te zijn vind ik de muziek van (fotograaf) Wolfgang Tillmans interessanter om over te lezen dan om naar te luisteren.

Cut Worms Makes ’50s Doo-Wop & Country Sound Radical
Interview met Cut Worms. Hun (zijn?) album Hollow Ground was album van de maand in de niet-aflevering van Pop Muzik van afgelopen maandag.

Het plaatje van vandaag is de cassette met de opnames van een poetry reading die Lou Reed deed in New York in 1971. De tekst van het optreden is nu uitgegeven als Do Angels Need Haircuts?. Bij Tablet lees je er meer over.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics