29.6.18 - (0)

Afgelopen maandag was het géén bank holiday en kon ik eindelijk mijn eerste uitzending van Pop Muzik vanuit de (inmiddels dus niet zo meer heel) splinternieuwe studio van K2K Radio in South Kilburn doen (paar straten van én Abbey Road én de Maide Vale studios trouwens). De technische opzet is ongeveer 1-op-1 hetzelfde als in de oude studio maar dat weerhield me er niet van wat aanloopproblemen te hebben met de microfoon, minstens één keer de verkeerde plaat in te starten en zo nu en dan over m'n woorden te struikelen. Gelukkig had ik een boel toffe muziek meegenomen. Ik draai een paar tracks van de enorm leuke Paris In The Spring compilatie, er is nieuwe muziek van onder meer Darwin Deez(!), Pram(!!) en Emma Pollock en een album van de maand van Sugar Candy Mountain. Complete tracklist staat op Facebook. De vierde maandag van Juli is óók geen bank holiday dus dan ben ik er als het goed is weer (maar de vierde maandag van Augustus helaas niet).pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics