28.7.18 - (0)

Lees-, luister- en kijklinks voor in je weekend:

Als der Satan Laufen Lernte
Edwin Brienen presenteerde in de jaren negentig spraakmakende radioprogramma's voor de VPRO. Daarna verhuisde hij naar Berlijn en werd filmmaker. Vorig jaar keerde hij, gedeeltelijk, terug op z'n oude metier en schreef en regisseerde een hoorspel voor de WDR Radio (en speelde zo te horen een van de kleinere rolletjes). Als der Satan Laufen Lernte is het gedramatiseerde levensverhaal van Anton LaVey, stichter van de Church of Satan. Met bijrollen voor onder meer Lady Gaga, de Eagles en Marilyn Manson.

At Leisure: Darren Hayman On A Heritage Railway
Deze serie korte filmpjes van The Quietus waarin bekende muzikanten over hun niet-muzikale hobbies geportreteerd worden blijft mooie afleveringen ophoesten. Hier zien we Hefner's Darren Hayman rondstruinen - hi vis hesje, conducteurssleutel in de hand - op en rond de treinen van het toeristische oude lijntje tussen Epping en Ongar, net iets ten noorden van London.

Alex Turner's Many Looks, Ranked
Belangrijke consumenteninformatie over de diverse haarstijlen van de Arctic Monkeys zanger door de jaren heen.

A Conversation About The Important Things In Life
Steve Albini over tuinieren, festivals en poker.

Beat Positive
Het plaatje van vandaag is de digitale promo-flyer van de tentoonstelling Beat Positive in de Getty Images Gallery hier in London met veel foto's uit de begindagen van de hiphop. Bij Dazed schudt Janette Beckman, een van de fotografen wiens werk er hangt, de ene na de andere anekdote uit haar mouw over hoe het is om bijvoorbeeld met Salt-N-Pepa, Slick Rick en LL Cool J te werken.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics