1.7.18 - (0)

Leeslinks voor op zondagmiddag:

How Two Reissue Labels Helped Make Wyoming Funky
Interview met de mensen achter de labels Now Again Records en Numero Group over hoe het is om gesampled te worden door Kanye West. Muzikaal kan West me overigens weinig meer boeien maar was wel erg geïntrigeerd om te lezen over - en voorbeelden te zien van - zijn architecturele inspanningen. Overigens vind ik het bij Mandy Moore thuis een stuk gezelliger.

Robert Van Eijden Wil Met Rust Gelaten Worden
De schrijver van Boek (256blz) en maarwatishet.com, Robert van Eijden heeft een nieuw boek uit, Paradijs Bij Het Dashboardlicht. De Utrechtse 3voor12 interviewt hem hierover en hij mag ook een paar favoriete liedjes kiezen.

There's A Lot Of Purple In Here
Over de vloer - in woord en beeld - bij J.Mascis.

At Leisure: Stephen Morris
Videobonus. Korte documentairette van 10 minuten waarin Stephen Morris van New Order over z'n collectie tanks military vehicles vertelt.

Rip It Up: Spotlight on Scottish Pop Music
Het plaatje van vandaag is een close-up van de oranje jas van Shirley Manson van Garbage (uit het Version 2.0 tijdperk) die momenteel, tot november, te zien is in het National Museum of Scotland als onderdeel van de tentoonstelling Rip It Up, over de geschiedenis van Schotse popmuziek. In de link hierboven kun je er iets meer over lezen bij Elephant.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics