11.8.18 - (0)

Leeslinks voor in je weekend:

Glorious Extremes
Mars By 1980 is de titel van een nieuw boek van David Stubbs (Mr Agreeable in de NME Melody Maker, maar dat is lang genoeg geleden) over de geschiedenis van de electronische muziek. Hier bij de Quietus legt hij zelf een beetje uit wat het idee achter het boek is. Op de site van de uitgever kiezen types als Bobby Gillespie, Simon Reynolds en Trevor Jackson hun drie favoriete electronische muziektracks en vertellen waarom.

Legally Blonde 2 Doesn't Make The Cut
Gruff Rhys van de Super Furry Animals is dit jaar verantwoordelijk voor de filmselectie op de donderdagavond van het End of the Road Festival dat eind augustus plaats gaat vinden. Hier licht hij zijn keuzes toe.

On Telling Your Own Story
Courtney Barnett over toeren, liedjes schrijven en het runnen van een platenmaatschappij. Dat klinkt een beetje saai maar dat is het niet.

Waiting For The World To Catch Up
Videobonus. Kevin Shields van My Bloody Valentine over z'n collectie Fender Jazzmasters. Nee, ik heb er niet zo veel. Een stuk of 10, 12. En ook nog een paar in de schuur. Stuk of 25? Het valt allemaal best mee.

Tracking Down
Het plaatje van vandaag heb ik gestolen van Instagram en is een werk van Jill Cunniff vroeger (en nog steeds wel een beetje geloof ik) zangeres en bassist van Luscious Jackson. Volgende maand is er, in New York natch, een expositie. Bij Stereogum vertelde ze er meer over.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics