30.8.18 - (0)

Er was geen live uitzending van Pop Muzik afgelopen maandag. Dat was geen verrassing. Ik weet inmiddels dat op Bank Holidays de studio dicht is. Maar dat maandelijks een radioprogramma maken zit zó in m'n systeem dat er, bijna automatisch, afgelopen weekend wel gewoon een stuk of 30 toffe nieuwe (en soms iets minder nieuwe) liedjes die ik graag had wíllen draaien in het Pop Muzik-mapje op de harde schijf van m'n computer stonden. (Ik ben nog ouwerwets: ik (koop en download en) draai vooral mp3'tjes. Spotify is leuk maar als het niet in bits op m'n computer staat mis ik toch iets. Winamp 4 Life!). En toen heb ik daar maar een non-stop-mix van gemaakt en die vervolgens op Mixcloud gezet. Zie boven. Ik heb zelfs een Album van de Maand uitgekozen. Op de vierde maandagavond van september weer met af- en aankondigingen. Like us in de tussentijd op Facebook. Ook voor de playlist bijvoorbeeld.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics