25.10.18 - (0)

Kink FM komt terug. Maar dan zonder de FM in de naam want dat hoeft in deze digitale en online tijden niet meer per se, een fm-frequentie, is het idee. Programmaleider - en beoogd presentator van de ochtendshow - Michiel Veenstra deelt, om de voorpret een beetje aan te wakkeren, zo nu en dan een Spotify-playlist op Twitter onder het motto 'als ik nu al te horen zou zijn op @KINKpuntnl, zou ik dit draaien'. Ik heb de meest recente versie even naast de de tracklisting van Pop Muzik van afgelopen maandag gelegd en kwam tot de conclusie dat er nul komma nada overlap is. Dat dagelijkse middagprogramma op het station kan ik dus wel op m'n buik schrijven. Dan blijf ik maar maandelijks m'n ding doen op de lokale radio alhier.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics