17.2.19 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Die Energie der Peripherie
Dirk von Lowtzow van Tocotronic heeft een boek geschreven. Dacht dat hij dat voorheen al eens eerder gedaan had, maar toen realiseerde ik me dat ik hem door de war haalde met Jochen Distelmeyer van Blumfeld en z'n roman Otis. Easy mistake to make. Aus dem Dachsbau is trouwens geen fictie maar een soort van autobiografische encyclopedie. Dit interview is in het Duits.

Fragments and Desires from Alternative Music’s Iconic Graphic Designer
Mag ik iets bekennen? Ik ben nooit zo'n fan geweest van het werk van Vaughan Oliver, huisdesigner van het 4AD-label. Als fan van de Pixies en de Breeders kwam je d'r automatisch heel veel mee inraking en in die context wende ik er wel aan, maar vaak vond ik het ook gewoon enorm lelijk. Het boek over s'mans ontwerpen dat net is verschenen zal ik dan ook niet snel kopen.

The Infinite Radness of Crooked Rain, Crooked Rain
Mijn favoriete album van Pavement is dit jaar 25 jaar oud.

Just Heavy, Big Stuff
Interview met Klaus Johann Grobe.

Rig Rundown: The Breeders
Videobonus. Kelley Deal en Josephine Wiggs van de Breeders laten hun (bas)gitaren en pedalen en versterkers enzo zien.

Advance Base - Answering Machine
Het plaatje van vandaag is een still uit de enorm charmante video voor Answering Machine van Advance Base (ex-Casiotone for the Painfully Alone). Aanstaande donderdag te zien in Amsterdam.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics