14.3.19 - (0)

Het is m'n eigen schuld hoor. Ik ben nogal van de dromerige indiepop met zweverige zangeressen maar zelfs ik moet bekennen dat het soms allemaal een beetje moeilijk uit elkaar houden is. Een voorbeeld? Een paar weken terug, in de meest recente aflevering van Pop Muzik. Ik had helemaal niet door dat het nummer dat ik aankondigde als Backseat Warriors van Misty Coast in werkelijkheid Mirror Decay's Wrong was. Ik bedoel, zelfs die bandnamen zijn lastig uit elkaar te houden. Pas toen het liedje een minuut eerder afgelopen was dan in m'n aantekeningen stond, ging er een lichtje branden. Verder was deze februari aflevering overigens weer enorm veelzijdig hoor. Er zijn denk ik weinig radioprogramma's op de wereld waar je én Louis Armstron én Laetitia Sadier én Asnaké Gèbrèyès en Chromatics kunt horen. De volledige tracklisting staat hier.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics