22.4.19 - (0)

Meer leeslinks voor op je Paasmaandag:

Make Some Space
Ik ben wel eens in het Total Refreshment Centre in Stoke Newington geweest om bandjes te kijken. Vond het een beetje een rare zaal. Moeilijk te vinden, want verstopt ergens midden in een straat met woonhuizen, en binnen had het de uitstraling van een gemiddeld jeugdhonk. De afgelopen jaren speelde het zaaltje (en het achterliggende oefenruimtecomplex) desalniettemin een grote rol in de Londonse muziekscene vooral binnen de wereld van het ineens weer erg hippe jazz en afgeleiden. Bij Dummy Mag zetten ze een dozijn ofzo tracks die het muzikale beeld vanuit het gebouw de afgelopen jaren typeerde op een rijtje. (Wegens gedoe met de buren worden er sinds een tijdje geen concerten meer georganiseerd).

The Lost Art of the Lost Band
Paul Maroon van de Walkmen verzamelde anekdotes uit het pre-gps-tijdperk toen je als band op tour nog goed kon verdwalen. Met onder meer de Arcade Fire, Beach House, the National en veel uit eigen doos. Het plaatje van vandaag - van Simon Abranowicz - heb ik hier ook vandaan.

Sweet 16
Lias Saoudi van de Fat White Family over opgroeien in het Noord-Ierse Cookstown.

John Cooper Clarke on NYC
Nou ja dat dus. Punk-poëet John Cooper Clarke over de Big Apple.

Songs From the Edgelands
Audiobonus. BBC radiodocumentaire waarin Gwenno, die zelf platen maakte in het Welsh en Cornish, op bezoek gaat op een festival in Noord-Italië voor muziek en film in minderheidstalen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics