24.7.19 - (0)

Voor de volledigheid, vorige maand was er wel degelijk een uitzending van Pop Muzik maar de opnamen daarvan zijn helaas ergens tussen de harde schijf in de studio en mijn computer thuis verloren gegaan. Alleen een Spotify-playlist herinnert nog aan wat er toen was (en die is natuurlijk niet compleet. Check Facebook voor de ontbrekende Bandcamp-links). Deze maand ging het met die opname wel goed. De uitzending zelf was iets minder want ergens op de mengtafel stond een knopje verkeerd met als gevolg dat de microfoon nogal overstuuurd klinkt. Voor dat ouwerwetse lokale radiogevoel, zullen we maar zeggen. De muziek, op de momenten dat ik het nummer te laat instart of ik de schuif vergeet dicht te doen als ik de volgende track scherp stel na, is wel weer allemaal hartstikke tof. Al zeg ik het zelf. Allemaal bandjes en artiesten waar je nog nooit van gehoord hebt. En een cover van Rock Your Baby. De complete playlist staat op Facebook. Volgende maand sla ik wel een keertje over wegens Bank Holiday maar op de vierde maandag van September ben ik als het goed is gewoon weer van de partij.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics