29.9.19 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Top Of The Blocks
De tv-serie Top Boy - over drugdealers op een Londons estate met de rappers Asher D (So Solid Crew) en Kano in de hoofdrol - werd in 2011 uitgezonden door de Britse tv-zender Channel 4 en gecanceld na twee seizoenen maar Drake werd zo'n fan van de dvd's dat hij de rechten kocht en nu executive producer is van het derde seizoen dat vorige week via Netflix de wijde wereld in is gestuurd. Hier in The Face - ja, The Face, dat is weer terug - de scenarioschrijver Ronan Bennett aan het woord over het zo allemaal zo gekomen is. Ik ben overigens pas net begonnen aan het oorspronkelijke eerste seizoen (ook op Netflix onder de titel Top Boy: Summerhouse).

The Man Who Discovered Daniel Johnston
Interview met Louis Black - oprichter van het SXSW festival en toentertijd hoofdredacteur van de lokale alt weekly, de Austin Chronicle - over het begin van de muzikale carriere van Daniel Johnston.

The Oral History Of American Thighs
Als ik heel eerlijk ben ik kan ik zonder te spieken niet zo snel een ander Veruca Salt-nummer noemen dan Seether maar dat was dan ook wel een erg goed nummer. En stond op hun nu 25 jaar oude debuutalbum American Thighs.

The 10 Best Tracks For Autumn
Volgens Trentemøller. Met Nick Drake, Neil Young en twee nummers van The Cure.

Q-Tip: The Collection
Het plaatje van vandaag is een werk van de kunstenaar Nina Chanel Abney. Het is onderdeel van de collectie van A Tribe Called Quest's Q-Tip die momenteel tentoon wordt gesteld bij veilinghuis Bonham's in New York. Ik geloof niet dat het te koop is.

 pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics